Nieuwsbrief 2020

 Emst, januari 2020,

Beste gasten, 

Sinds de vorige nieuwsbrief is het aantal gezellige en... gelukkig... tevreden gasten weer gestaag gegroeid. Ze hebben, samen met ons, mogen genieten van de prachtige omgeving, ontspannen in de Veluwse Bron, dineren in diverse gezellige restaurants  en/of smullen van onze eigengemaakte biologische producten bij het ontbijt. Binnenkort zullen er weer 3 dametjes ons van eieren voorzien en kunnen we, in het voorjaar, weer volop bloemen plukken voor in de cottages. De sneeuwklokjes laten hun kopjes al zien:-)

Van de winter hebben we weer hulp gekregen van een bevriende "Bavariaman" die als een woeste man alle overhangende bomen naast Cottage Sanne heeft gekapt zodat er meer zon komt. Ook hebben we het laatste stukje houten coating verwijderd. Nu heeft het huis een andere uiterlijk waar we wel even aan moesten wennen, maar wat echter helemaal niet opviel bij terugkomende gasten.

Nog steeds hebben we veel plezier van onze roodharige vriendjes, die tot vermaak van onze gasten, steeds brutaler worden. Ook verschillende soorten spechten en bijzondere vogelsoorten worden steeds vaker gespot. Iemand vertelde ons dat het hier een waar vogelparadijs is, dat is toch een mooi compliment!

We hopen, uiteraard net zoals andere jaren, nog in de winter, de lente of op een heerlijke warme en gezellige zomerdag u (weer) te mogen verwelkomen in onze B&B!

Zonnige groetjes, Anne en Jos

 

  • ico